- View all variations as list
CODE | Date of receipt | Availability | Price | ||
---|---|---|---|---|---|
WSP017
|
In stock
|
2000 PLN | |||
WSP017_212B
|
In stock
|
2000 PLN | |||
WSP017_3205
|
In stock
|
2000 PLN | |||
WSP017_919C
|
In stock
|
2000 PLN | |||
WSP017_DD5F
|
In stock
|
2000 PLN | |||
WSP017_3BF0
|
In stock
|
2000 PLN |
- — Payment by bank transfer
- — Payment on delivery at the Piernikarnia
- — Credit Card/Fast internet transfer via Przelewy24
- — Only natural ingredients
- — Top quality
- — Handmade
- — The most beautiful designs
- — Attractive deadlines
Obłędnie pyszny croissant zrobiony z ciasta półfrancuskiego drożdżowego obficie nadziany kremem na bazie pasty z orzecha laskowego.
To absolutna gratka dla miłośników batoników Kinder bueno. Każdy kęs tego rogalika jest prawdziwą ucztą dla podniebienia.
Każdy wypełniony pysznym nadzieniem croissant jest robiony ręcznie - od etapu wyrabiania ciasta, poprzez laminowanie, formowanie i nadziewanie.
Waga produktu: około 170-180g
Wielkość: około 14x10 cm
Uwaga! Ze względu na rzemieślniczy charakter naszej pracowni i ręczną produkcję wypieków waga i wielkość croissantów może się nieznacznie różnić od podanej.
Skład:
- mąka pszenna
- masło 82% (nie używamy margaryn oraz wyrobów masłopodobnych)
- woda
- cukier
- drożdże
- jajka (nie używamy jajek w proszku)
- sól
- pasta orzechowa (ORZECHY LASKOWE 45%, cukier, MLEKO w proszku, serwatka w proszku, nieuwodornione tłuszcze roślinne (olej słonecznikowy, olej kokosowy, masło kakaowe),oliwa z oliwek extra virgin, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromaty. Może zawierać inne orzechy: PISTACJE, MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, ORZECHY NERKOWCA)
- mascarpone
- śmietana kremówka 30%
No reviews found