- Zobacz wszystkie warianty jako listę
KOD | Data odbioru | Dostępność | Cena | ||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
WSP018
|
W magazynie
|
2000 PLN | ||
![]() |
WSP018_212B
|
W magazynie
|
2000 PLN | ||
![]() |
WSP018_3205
|
W magazynie
|
2000 PLN | ||
![]() |
WSP018_919C
|
W magazynie
|
2000 PLN | ||
![]() |
WSP018_DD5F
|
W magazynie
|
2000 PLN | ||
![]() |
WSP018_3BF0
|
W magazynie
|
2000 PLN |
- — Płatność przelewem na konto
- — Płatność przy odbiorze w Piernikarni
- — Karta kredytowa/Szybki przelew przez Przelewy24
- — Tylko naturalne składniki
- — Najwyższa jakość
- — Ręczne wykonanie
- — Najpiękniejsze wzory
- — Atrakcyjne terminy
Obłędnie pyszny croissant zrobiony z ciasta półfrancuskiego drożdżowego obficie nadziany kremem na bazie pasty z orzecha laskowego.
To absolutna gratka dla miłośników batoników Kinder bueno. Każdy kęs tego rogalika jest prawdziwą ucztą dla podniebienia.
Każdy wypełniony pysznym nadzieniem croissant jest robiony ręcznie - od etapu wyrabiania ciasta, poprzez laminowanie, formowanie i nadziewanie.
Waga produktu: około 170-180g
Wielkość: około 14x10 cm
Uwaga! Ze względu na rzemieślniczy charakter naszej pracowni i ręczną produkcję wypieków waga i wielkość croissantów może się nieznacznie różnić od podanej.
Skład:
- mąka pszenna
- masło 82% (nie używamy margaryn oraz wyrobów masłopodobnych)
- woda
- cukier
- drożdże
- jajka (nie używamy jajek w proszku)
- sól
- pasta orzechowa (ORZECHY LASKOWE 45%, cukier, MLEKO w proszku, serwatka w proszku, nieuwodornione tłuszcze roślinne (olej słonecznikowy, olej kokosowy, masło kakaowe),oliwa z oliwek extra virgin, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromaty.
Może zawierać inne orzechy: PISTACJE, MIGDAŁY, ORZECHY WŁOSKIE, ORZECHY NERKOWCA) - mascarpone
- śmietana kremówka 30%
Nie znaleziono opinii